DebiNed Incasso

Wilhelminastraat 21
6131 KL Sittard

Tel. 046 - 420 56 65
Gsm. 06 - 3065 4854
Fax 046 - 451 11 44
@ info@debined.nl

Over DebiNed

Debined is een landelijk werkend incassobureau dat zich sinds 1998 bezighoudt met het verzorgen van incassotrajecten van A tot Z voor ondernemers, instellingen en particulieren.

Met gepaste trots mogen wij zeggen dat wij succesvol zijn doordat wij het overgrote deel van de ons ter incasso overgedragen vorderingen innen.

DebiNed Incasso streeft naar een goede, langdurige relatie met haar cliŽnten en investeert daarin door elke dag weer, met veel inzet en daadkracht, de aan haar uit handen gegeven vorderingen te incasseren.

Kenmerken van DebiNed Incasso zijn dat wij het volledige traject op het gebied van incasso beheersen en dat wij een enorme dosis ervaring en knowhow hebben opgebouwd.

De daadkrachtige aanpak en expertise van onze ervaren incassospecialisten zorgen ervoor dat u snel uw geld krijgt. Door onze persoonlijke, intensieve aanpak en consequente rapportages houden wij u op ieder moment volledig op de hoogte van de stand van zaken.

Centraal in onze werkwijze staat het snel, effectief en langs buitengerechtelijke weg incasseren van de vordering. Deze werkwijze wordt in een concreet geval helemaal afgestemd op de aard van de vordering en het type debiteur.
Wij trachten uw vordering altijd te innen zonder dat een gerechtelijke procedure noodzakelijk is. Indien dit niet lukt, zullen wij in overleg met u de gerechtelijke procedure opstarten.

Elke vordering, op basis van wettelijk geoorloofde transacties, wordt door ons in behandeling genomen.

Neem contact met ons op en zet ons aan het werk om uw vorderingen te innen

Heeft u nog vragen, vul dan het contact formulier in.